FR

Lettres Love

Delen op :

Lettres Love Lettres Love Lettres Love Lettres Love Lettres Love Lettres Love Lettres Love Lettres Love Lettres Love Lettres Love Lettres Love Lettres Love Lettres Love Lettres Love Lettres Love Lettres Love Lettres Love Lettres Love Lettres Love Lettres Love Lettres Love

Alsjeblieft
 
 

U zoekt reuzeletters voor uw bruiloft een extra tintje te geven ? U bent op de juiste pagina. Lettres Love is de specialist in reuzenletters en -cijfers in België.

Uitgerust met warmwithe dimbare LED-lampen, zullen onze reusachtige letters de ogen van uw gasten doen schitteren. Overdag of 's nachts, het effect is gegarandeerd!

Jullie initialen, een LOVE, jullie koppelnaam, een woord dat jullie kenmerkt, een thema,... Alles is mogelijk! Onze voorraad zit vol met letters en cijfers, klaar om uw mooiste feesten te laten schitteren.

Een doop, een communie, een verjaardag, een aanzoek, een bedrijfsfeest, een huwelijk, een bar mitswa, een babyshower, een huwelijksverjaardag,... Alle gelegenheden zijn goed om een beroep te doen aan Lettres Love.

Dankzij onze centrale ligging, in Waals-Brabant op de grens van Vlaams-Brabant en Henegouwen en dicht bij Brussel, leveren wij overal in België.

Contacteer ons voor een gepersonaliseerde offerte via ons contactformulier op onze website www.lettreslove.be

Aarzel niet om onze fotogalerijen te raadplegen om de verschillende verhuurmogelijkheden te bekijken. En kom zeker bij ons terug moest u nog vragen hebben.

 

 

Delen op :

Contacteer ons

  • Se déplace, 1480 Tubize
  • 0495 60 33 40
  • 0495 60 33 40
  • Bezoek onze Website
  • Volg ons op :

Uw aanvraag is verzonden

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.