FR

De Bruyloft

Delen op :

De Bruyloft

WELKOM BIJ DE BRUYLOFT

hier heten we je aangenaam welkom in een moderne shop met een team dat reeds 5 generaties lang mensen doet schitteren. Door de vele jaren van inzet en kennis vergaren is DE BRUYLOFT uitgegroeid tot de grootste speciaalzaak voor gepersonaliseerde trouw- en verlovingsringen die ons land kent met een imposante toonzaal van 300m2. Vermits we weten dat het kiezen van de perfecte ring best overweldigend kan zijn staat ons team van begripvolle vakmensen klaar om het proces naadloos en aangenaam voor je te maken.

Op een aangename manier wordt tijd noch moeite gespaard om het proces van het kiezen van trouwringen een unieke ervaring te maken. Je krijgt de kans om te kiezen uit een uitgebreide collectie, het ontwerp aan te passen waar nodig en het in realtime tot leven te zien komen. Er wordt ook duidelijke informatie gegeven over de verschillende materialen en kwaliteiten, ook het budget kan op een transparante manier worden besproken, zodat je controle hebt over elk detail. Je zult ontdekken dat het kiezen van trouwringen nog nooit zo plezierig en leerrijk is geweest.

SOORT JUWEEL

DE BRUYLOFT vormt een tandem met ’s werelds nummer 1 in kwalitatieve trouw- en verlovingsringen ,nl. acredo. Deze Duitse fabrikant combineert traditioneel vakmanschap met state-of-the-art technologie en bekomt zo een kwaliteit en afwerking die vele malen hoger ligt dan het louter klassieke ambacht of handwerk.

‘Made in Germany’ is dan ook een kwaliteitslabel dat we allemaal kennen !

Het is niet zo dat we bij DE BRUYLOFT dit handwerk helemaal afzweren, voor sommige bijzondere ontwerpen kan u ook terecht bij onze goudsmeden die samen met u het juweel van uw dromen bespreken en u zo voorzien van een originele handgemaakte ring of juweel.   

Trouw- en verlovingsringen van DE BRUYLOFT en acredo zijn verkrijgbaar voor zowat elk budget en kunnen worden vervaardigd uit maar liefst 20 kwalitatieve goudlegeringen waaronder geelgoud in alle karaatgehaltes (zelfs 22 kt !!) roségoudwitgoud en ook verjongend beigegoud of signature. Daarnaast gebruiken we ook palladium en kan je kiezen uit vier verschillende mogelijkheden voor platina trouwringen.

Verlovingsringen zijn bij DE BRUYLOFT verkrijgbaar in verschillende stijlen, waaronder klassieke solitaire, vintage-geïnspireerde en moderne ontwerpen. Allen zijn te verkrijgen met een brede selectie van diamanten en diamantkwaliteiten, van traditionele rondgeslepen diamanten tot unieke en zeldzame kleurstenen zoals saffieren en smaragden. Onze deskundige vakmensen helpen je bij het kiezen van de perfecte steen en zetting om een ring te creëren die sprankelt en schittert !

DUURZAME VISIE

Jullie gaan een huwelijk aan voor het leven, daarom hoort een trouwring dat ook te zijn. Onze Duitse kwaliteit garandeert dit door het gebruik van moderne technieken die het goud of andere materialen harder maken dan bij elk ander proces. Hierdoor zijn onze ringen veel slijtvaster en net zo onverslijtbaar als jullie liefde! Daarnaast wordt er rekening gehouden met het draagcomfort en het idee dat mensen veranderen. Trouwringen kunnen ook evolueren, waardoor de meeste ringen in de toekomst aangepast of aangevuld kunnen worden.

De samenwerking tussen DE BRUYLOFT en acredo heeft als voordeel dat het gehele productieproces en de toeleveringsketen onder het toezicht staat van RJC. Deze internationale vereniging bestaat uit bedrijven in de juwelenindustrie die normen vaststellen voor een verantwoorde toeleveringsketen, van mijn tot detailhandel. Het delven van goud is steeds minder relevant geworden, aangezien al het door ons gebruikte goud afkomstig is van recycling. acredo is bovendien de enige producent ter wereld die dit ook doet met platina. Dit zorgt ervoor dat je de toekomst alvast start met een goed gevoel.

DIENSTEN

Buiten een onberispelijke service in het produceren van unieke trouwringen en verlovingsringen is DE BRUYLOFT eveneens specialist in het plaatsen van gravures. Persoonlijke gravures maken de trouwringen nóg unieker, je hoeft je liefde zelfs niet in woorden uit te drukken. Met een vingerafdruk of de kuslippen van je geliefde, een tekening, een logo of een handgeschreven tekstje worden uw ringen 100% bijzonder.

De aanwezigheid van een eigen atelier en twee ervaren goudsmeden maken dat DE BRUYLOFT snel en effectief kan werken volgens uw wensen en ook herstellingen kan uitvoeren op een correcte wijze.

Naast trouwringen en verlovingsringen kan je bij DE BRUYLOFT ook terecht voor bruidsjuwelen en andere kwalitatieve modejuwelen zoals oorringen en halskettingen en diamant, alsook voor uurwerken. DE BRUYLOFT heeft 3 gediplomeerde uurwerkmakers in dienst die je ook bij de keuze van een degelijk uurwerk kunnen voorzien van de juiste informatie.

LIGGING

DE BRUYLOFT is gevestigd in Lokeren, wat een zeer centrale ligging heeft in Vlaanderen. De winkel is gemakkelijk te bereiken met de auto, aangezien Lokeren een goede doorstroming kent en bovendien vlak naast de E17 snelweg ligt.

Daarnaast is DE BRUYLOFT ook goed bereikbaar met de trein. Het is slechts een korte wandeling van het station en gemakkelijk te voet bereikbaar.

Delen op :

Contacteer ons

Uw aanvraag is verzonden

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.