FR

VELOBAR

Delen op :

VELOBAR

Velobar

Enkele jaren terug begonnen foodtrucks als paddenstoelen uit de grond te schieten. De oprichters van Velobar, Magali en Steve werkten op dat moment in de evenementenwereld en organiseerden lifestyle beurzen.

Het concept van te feesten in een lossere sfeer zonder te veel ceremoniële druk trok hen sterk aan en zij wilden er op een originele manier bij aansluiten.

Eerst startte de zoektocht naar het ideale voertuig. Van Citroën-bestelbusjes en retro mobilhomes tot trailers en zelfs een kleine Fifties caravan: alles passeerde de revue.

Tot ze de vintage Hollandse bakfiets uit de jaren ’40 met alle originele onderdelen vonden. Het idee was geboren!

Vele uren vakmanschap later had de fiets een eiken bar met aankleding boven het dubbele chassis en in maart 2015 zag Velobar het licht!

Velobar is een echte eyecatcher en staat garant voor een originele aankleding op eender welke locatie. Velobar is multifunctioneel en mobiel, en is geschikt voor huwelijken, tuinfeesten, verjaardagen, babyborrels en andere binnen- en buitenfeesten.

Velobar heeft een ruim aanbod van cocktails, Gin & Tonic, champagne, cava. In samenwerking met Kookatelier Cuist’Eau, van Lady-chef Magali en partner Steve biedt Velobar bovendien ook volwaardige foodcatering.

 

Be original, Be Velobar!

Delen op :

Contacteer ons

Uw aanvraag is verzonden

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.