FR

MAARTEN PROVO | HOUSE- & DANCE DJ

Delen op :

MAARTEN PROVO | HOUSE- & DANCE DJ

Met Maarten Provo als dj voor jouw feest krijg je naast een enthousiaste en vriendelijke dj ook een goede organisator. Maarten overloopt met jou op voorhand het programma en denkt mee over de invulling ervan. Of het nu gaat om techniek, uitstraling of sfeer, Maarten Provo ondersteunt, adviseert en organiseert. Hij laat daarbij niets aan het toeval over: hij houdt de plaatjes draaiende maar ook de touwtjes in handen. Jullie kunnen dus zorgeloos genieten van een onvergetelijk feest!

Maarten hecht veel belang aan persoonlijk contact. Na het invullen van het aanvraagformulier maakt hij dan ook graag tijd om persoonlijk langs te komen en jullie wensen te bespreken.

Nieuwe locaties worden op voorhand verkend. Wie is het aanspreekpunt? Waar staat de DJ best? Hoe passen jullie wensen in de locatie? Alle mogelijke vragen verdienen aandacht, om verrassingen te vermijden.

Muziekgenre

Maarten Provo heeft een veelzijdige muzikale kennis en beheerst de kunst om talloze genres over verschillende decennia naadloos aan elkaar te mixen. Zijn trendy lichtshow en technische hoogstandjes versterken de muzikale beleving en zorgen voor ongekende ambiance.

Over Maarten Provo

Maarten's eerste herinneringen aan muziek zijn het vinyl album Top Gun uit 1986. Het deejayen begint pas tijdens de studentenjaren in Leuven als hobby voor vrienden. Eerst verjaardagsfeestjes, en later studentenfuiven.

Door zijn trendy stijl, persoonlijke aanpak en nauwgezette planning wordt hij ook voor trouwfeesten de go-to DJ in de vriendengroep. In het DJ’en vindt Maarten de perfecte mix van drie passies: mensen een goed gevoel geven, muziek en techniek. Hij gelooft rotsvast in het creëren van een concept dat een unieke combinatie vormt van mensen, locatie, muziek en een fijne lichtshow.

Extra’s

Speciaal voor trouwers biedt Maarten Provo ook uitbreidingspakketten, voor onder andere uplighting en decoratie in de feestzaal. HIj kan ook kandelaars en kaarsen voor jullie voorzien.

In het bewegende lichten-pakket voorziet Maarten een unieke en persoonlijke touch door een projectie van de namen van het koppel met eventueel ook de datum erbij, in stijl met het gekozen thema. Dat kan in de feestzaal tegen het plafond, wand of vloer geprojecteerd worden.

Delen op :

Contacteer ons

Uw aanvraag is verzonden

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.