FR

HÔTEL-RESTAURANT NIVELLES SUD

Delen op :

HÔTEL-RESTAURANT NIVELLES SUD HÔTEL-RESTAURANT NIVELLES SUD HÔTEL-RESTAURANT NIVELLES SUD HÔTEL-RESTAURANT NIVELLES SUD HÔTEL-RESTAURANT NIVELLES SUD HÔTEL-RESTAURANT NIVELLES SUD HÔTEL-RESTAURANT NIVELLES SUD

Handige informatie

  • Niet vrij

  • NTB

  • P

    NTB

  • NTB


Op slechts 25 minuten van Brussel en op 5 minuten van de stad Nivelles, vindt u Van der Valk Hotel Nivelles-Sud. Oorspronkelijk het eerste Van der Valk Hotel in Wallonië. Al jaren en al generaties lang staat het garant voor een heerlijk comfortabel verblijf in een natuurrijke omgeving. Kom tot rust in een van onze luxe kamers, geniet van het verwarmde buitenzwembad, sla een hole in one op een van de golfbanen in de regio of boek zakelijke successen in onze vergaderzalen. Wat de reden van uw bezoek ook is: wij zorgen dat u de tijd van uw leven hebt.

Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst of een familiemaaltijd, een hapje of een drankje, in ons restaurant verwelkomen wij u graag. Tijdens de renovatiewerkzaamheden kunt u genieten van onze gerechten in de speciaal daarvoor ingerichte ruime Orangerie. Proef bijvoorbeeld eens van seizoengerechten als wild, asperges of mosselen. Op de wijnkaart vindt u wereldwijnen, Franse wijnen en Italiaanse wijnen. Daarnaast bieden wij een keur aan champagnes. Op vrijdag- en zaterdagavond en op zondagmiddag kunt u terecht voor ons populaire buffet.

Hoewel ons hotel een renovatie ondergaat, zijn we gewoon open en beperken we de overlast tot een minimum. De receptie, bar, het restaurant en onze vergaderzalen worden volledig opnieuw vormgegeven in een moderne en trendy stijl. Het vernieuwde hotel telt straks 18 vergaderzalen, een welness center waar u heerlijk kunt relaxen en 155 kamers. Kies wat bij u past en kom tot rust in een Economy Kamer, Superior Kamer, de Business Suite of Bruidssuite. Als u dat wenst, boeken wij voor u een kamer met uitzicht op het buitenzwembad. Genieten met het hele gezin kan bij ons in de Familiekamer.

Door een renovatie die we nu doorvoeren, krijgt het hotel een nog modernere uitstraling en een aantal nieuwe features. Ons hotel is tijdens de renovatie gewoon open.

Vergaderen in stijl Conferenties, seminars, bedrijfsevenementen of privébijeenkomsten: de mogelijkheden bij ons zijn legio. Ons hotel telt straks 18 multifunctionele vergaderzalen (19 tot 930 m2), geschikt voor al uw bijeenkomsten. Ze zijn voorzien van speciale verlichting voor conferenties of banketten. Om uw feesten een persoonlijk tintje te geven, kunt u genieten van een aperitief op het terras of bij het zwembad.

Nivelles en omgeving Hotel Nivelles – Sud ligt centraal in België en is gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg. Ontdek vanuit hier de mooie stad Brussel, het hart van Europa. Bezoek het bijzondere Atomium, de beroemdste inwoner van Brussel; Manneke Pis of struin door de vele mooie winkelstraten. Niet ver van ons hotel vindt u Pairi Daiza, volgens velen de mooiste dierentuin van de Benelux. Sinds 2014 zijn er twee reuzenpanda’s te bewonderen. Een dag in de geschiedenis duiken? Bezoek dan het slagveld bij Waterloo.

Capaciteit van de zaal

Zaal
hôtel-restaurant nivelles sud 850 450 NTB

Delen op :

Contacteer ons

  • Chaussée de Mons 22, 1400 Nivelles
  • 067 21 87 21
  • Bezoek onze Website
  • Volg ons op :

Uw aanvraag is verzonden

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

De professionelen in uw regio