Huwelijk.be
Mariage.be
Mariage.be
Mariage.be
Mariage.be
Mariage.be

Het huwelijk van uw dromen

  • Gepubliceerd op 10/02/2017
  • Categorie : De premissen
  • Tags :

Realiseer het huwelijk van uw dromen.

Indien u als 'klein meisje' van uw huwelijk droomde, dan is het nu de tijd om deze uit te voeren.

Uw droomhuwelijk

Hoewel bijna alle huwelijken hetzelfde patroon hebben met betrekking tot de organisatie : toch blijft elk huwelijk uniek, het is het uwe : het is aan u om het juiste te kiezen.

Het belangrijkste is, terwijl u hem organiseert zoals u het wenst, dat het op u lijkt : uw gasten moeten uw persoonlijkheid er in herkennen…

Stem uw temperament af op de festiviteiten

Een prinselijk huwelijk, een klassiek huwelijk, een landelijk huwelijk, een middeleeuws huwelijk : alles is mogelijk, maar het ideale van de ene komt vaak niet overeen met dat van de andere ; integendeel...

Daar waar de romantische ziel haar geluk vindt in een kasteel in de armen van haar prins, zal de hippe vrouw misschien liever een loft kiezen, om er samen met haar vrienden de hele nacht in te vieren. De stijlvolle vrouw kiest eerder een villa met zwembad om een walking dinner te houden tijdens de dag, terwijl de landelijke vrouw meer een boerderij of een rustieke herberg verkiest, met familiale sfeer.
Bij elkeen van deze voorstellen, zal de bruid, die haar droom verwezenlijkt, misschien een nachtmerrie veroorzaken bij een van de gasten! Trek er u niets van aan : het is uw droom die overheerst.

Elk koppel heeft zijn huwelijksstijl in gedachte.

Vergeet niet om de gekozen stijl aan te passen aan het thema van het huwelijk : koppel uw jurk of accessoires met de lijn der uitnodigingen, menu's en dankkaartjes, het versieren van uw ceremoniewagens en feestzaal : geef een unieke touch aan uw festiviteiten in functie van de originaliteit.
De animatie is best ook geassocieerd met de viering ; inderdaad, indien u voor een romantisch kasteel kiest, is het best om geen openlucht concert te geven van de laatste groep in trek…

Zich vastklampen aan zijn droom, ten koste van alles

U moet weten dat vanaf de start met de organisatie, er veel mensen u op verschillende manieren zullen adviseren, vaak in de tegenovergestelde richting van uw perfecte ceremonie.

Indien u wilt blijven volhouden aan uw ingebeelde D-day, zorg ervoor dat het "gepersonaliseerd” blijft en voorkom een traditioneel huwelijk. Opgepast dat u niet wordt beïnvloed door richtlijnen van de familie, getuigen en vrienden, maar toch rekening houdend met de praktische beperkingen zoals het budget, indien dit beperkt is.

De andere parameter waarmee u rekening moet houden, is de gekozen periode : het zal voor een groot deel het kader van uw bruiloft bepalen. Dus indien u welbepaalde ideeën heeft, die slechts op een bepaald moment van het jaar kunnen plaatsvinden - in functie van de seizoenen bijvoorbeeld - : draai dan de richting om, kies eerst de datum en dan pas de plaats. Hoewel deze methode het aantal mogelijkheden beperkt, zal ze jullie unie alleen maar bevorderen.

Na het feest, zal u kunnen wegdromen over uw perfecte bruiloft dat u, met of zonder hulp, heeft gerealiseerd.

Maak uw droom waar...

Nuttige bijbehorende tips

Wees op uw best

Kies uw huwelijksthema

De tafeldecoratie

Help, iedereen mengt zich in mijn huwelijk

Vertrouw het organiseren toe aan een weddingplanner

Om u te helpen, raadpleeg de gids met professionelen :
Wedding planner
Verhuur van zalen
Traiteur
Trouwjurken
Uitnodigingen
Decoratie
Sfeer
Fotografen

 


© Copyright 1997-2018 VO Publishing s.p.r.l. / Huwelijk.be


De laatste commentaren


Commentaar

Een commentaar op dit artikel ?

Om een commentaar achter te laten op dit artikel moet u ingelogd zijn

De wedstrijden

Huwelijksbeurzen

Nieuws

Dewit Wines : Wijndegustatie

Op zaterdag 21 en zondag 22 april opent Dewit Wines voor u zijn deuren om u vele wijnen en sterke dranken te laten proeven. Dit is een unieke kans om de alcoholische dranken voor uw bruiloft te vinden en goede zaken te doen!

Stockverkoop by Anne Sophie

Stockverkoop by Anne Sophie Avondkledij en casual chic 11, 12 en 13 Mei 2017 van 10u tot 18u30

Lieve bruid, Pronovias nodigt u uit voor de openingscocktail in onze nieuwe boetiek.

Lieve bruid, Pronovias nodigt u uit voor de openingscocktail in onze nieuwe boetiek.

Nuttige tips

Huwelijkskapsels – trends in 2018

Enquetes

  • Wat is het budget van uw trouwjurk ?
  • Minder dan 150 €
  • Tussen 150 en 300 €
  • Tussen 300 en 600 €
  • Tussen 600 en 900 €
  • Meer dan 900 €