Huwelijk.be

Trouwringen & Juwelen

“Elkaar de ring om de vinger schuiven” betekent dat de trouwers één worden met elkaar en een band scheppen die de waarde van het woord “koppel” overstijgt. De ring is het belangrijkste juweel dat voor eeuwig de liefde bekrachtigt die beide echtgenoten verenigt: van de verlovingsring die een trouwbelofte inhoudt, tot de trouwring die men draagt tot het einde van zijn dagen en doorgeeft aan zijn kinderen. De ring van de bruid kan bezet zijn met halfedelstenen of gewoon – in alle eenvoud en zuiverheid – uit edelmetaal vervaardigd zijn. De ring en zijn mannelijke tegenhanger, de zegelring, zijn heel feestelijk als ze worden aangevuld met een halssnoer, armband, oorringen, een broche en andere juwelen,… prachtig gewoon! Om de verloofde (man) en echtgenoot in stijl op te kleden, kunnen andere luxueuze objecten worden toegevoegd – zoals bijvoorbeeld een uurwerk – die ook de gemeenschappelijke en intense gevoelens vereeuwigen.

De wedstrijden

Huwelijksbeurzen

Nieuws

Dewit Wines : Wijndegustatie

Op zaterdag 21 en zondag 22 april opent Dewit Wines voor u zijn deuren om u vele wijnen en sterke dranken te laten proeven. Dit is een unieke kans om de alcoholische dranken voor uw bruiloft te vinden en goede zaken te doen!

Stockverkoop by Anne Sophie

Stockverkoop by Anne Sophie Avondkledij en casual chic 11, 12 en 13 Mei 2017 van 10u tot 18u30

Lieve bruid, Pronovias nodigt u uit voor de openingscocktail in onze nieuwe boetiek.

Lieve bruid, Pronovias nodigt u uit voor de openingscocktail in onze nieuwe boetiek.

Nuttige tips

Wie uit te nodigen bij het passen van de jurk?

Wie uit te nodigen bij het passen van de jurk?

Enquetes

  • De huwelijkslijst
  • Zou u uw huwelijkslijst in een speciaalzaak te deponeren
  • Zou u een bankrekening ter beschikking stellen zodat uw gasten geld kunnen storten, zodanig dat u een project kan realiseren.
  • Zou u een rekening bij een reisbureau openen voor uw huwelijksreis