Huwelijk.be
Mariage.be
Mariage.be
Mariage.be
Mariage.be
Mariage.be

And I said yes

 • Gepubliceerd op 10/02/2017
 • Categorie : De premissen
 • Tags :

Ook al houdt iedereen ervan om een idyllische huwelijksceremonie te organiseren, en concurreert elk koppel elkaar met zoveel mogelijk ideeën, zodat de trouwdag absoluut uniek is, toch blijft het huwelijksaanzoek een niet te missen moment die eveneens speciale aandacht verreist... Net zoals elk van uw gasten, zal u zich uw huwelijksdag blijven herinneren, en, ongeacht het aantal jaren dat er tussen uw huwelijk en het moment van de aanvraag zijn, zal u altijd een intacte souvenir van dit moment blijven behouden, waarbij -knie op de grond of niet- een van jullie besloten heeft om de magische woorden uit te spreken ... « wil je met me trouwen? »

Het huwelijksverzoek, een niet te verwaarlozen uniek moment... In de collectieve verbeelding, is een huwelijksverzoek altijd geïnitieerd door de heren die, de knieën op de grond en met een smachtende blik in de ogen naar hun toekomstige bruiden kijken, om de magische zin uit te spreken die zo veel vrouwen zullen verwachten te horen… Met bonzend hart en stijgende stress totdat de toekomstige dame weer op haar effen komt, en op haar beurt het verwachte woord 'ja' uitspreekt. Vandaag de dag, ver weg van de klassieke stereotypen en verzoeken, zien we dat meer en meer vrouwen zelf de hand van hun dierbare vragen, soms moe van het wachten op de aanvraag, en kiezen ze om zichzelf geweld aan te doen... Dan is het de beurt aan deze heren om de verwachte woorden uit te spreken, en krijgen zij de taak om ja te zeggen!

Een huwelijksaanzoek voorbereiden. Om een huwelijksaanzoek ideaal te laten verlopen, is het belangrijk om het geheim te houden en te werken in volledige geheimhouding... De eerste fase is meestal zorgen voor de verlovingsring. Terwijl sommigen kiezen voor sublieme ringen, geven anderen de voorkeur aan een minder traditionele ring. Het enige wat uiteindelijk zou moeten tellen is de liefde die die deze aanvraag uitstraalt... Zodra u de ring op zak heeft -vergeet deze zeker niet op een goede plek te verbergen zodat de uitverkorene deze niet per toeval vindt-, start dan met de organisatie van het aanzoek zelf ! Ook hier zijn er geen bijzondere regels. Het enige wat telt is een magisch moment creëren. Met de tijd zal dit in het geheugen van ieder een ongelooflijke souvenir nalaten. Voor een speciaal huwelijksaanzoek, zullen sommigen een avondje in het restaurant organiseren, om daar bij het dessert hun knie op de grond te zetten, terwijl anderen een uitstap of een meer specifieke activiteit zullen organiseren... We zien ook meer en meer huwelijksaanzoeken, die georganiseerd worden met de hulp van vrienden of familieleden om zo een speciaal moment voor te bereiden. Heel magisch! De grootste deel van de tijd, zal de toekomstige bruid, met een grote glimlach op de lippen en vol van emoties niet nalaten om te zeggen “ja... She said yes !
 


© Copyright 1997-2018 VO Publishing s.p.r.l. / Huwelijk.be


De laatste commentaren


Commentaar

Een commentaar op dit artikel ?

Om een commentaar achter te laten op dit artikel moet u ingelogd zijn

De wedstrijden

Huwelijksbeurzen

Nieuws

Dewit Wines : Wijndegustatie

Op zaterdag 21 en zondag 22 april opent Dewit Wines voor u zijn deuren om u vele wijnen en sterke dranken te laten proeven. Dit is een unieke kans om de alcoholische dranken voor uw bruiloft te vinden en goede zaken te doen!

Stockverkoop by Anne Sophie

Stockverkoop by Anne Sophie Avondkledij en casual chic 11, 12 en 13 Mei 2017 van 10u tot 18u30

Lieve bruid, Pronovias nodigt u uit voor de openingscocktail in onze nieuwe boetiek.

Lieve bruid, Pronovias nodigt u uit voor de openingscocktail in onze nieuwe boetiek.

Nuttige tips

Huwelijkskapsels – trends in 2018

Enquetes

 • Wat is het budget van uw huwelijk ?
 • < 2.500,00 €
 • Tussen 2.500,00 € en 5.000,00 €
 • Tussen 5.000,00 € en 7.500,00 €
 • Tussen 7.500,00 € en 10.000,00 €
 • Tussen 10.000,00 € en 15.000,00 €
 • Tussen 15.000,00 € en 20.000,00 €
 • Meer dan 20.000,00 €