Huwelijk.be
Huwelijk.be
Huwelijk.be
Huwelijk.be
Huwelijk.be

Hoe kunt u uw hond betrekken bij het huwelijk?

  • Gepubliceerd op 7/06/2018
  • Categorie : Huwelijksideeën
  • Tags :

Blackie is de grootste liefde van uw leven... na uw verloofde natuurlijk...

U wenst zo hartgrondig dat hij deel uitmaakt van uw huwelijk. Maar hoe een hond te integreren op de mooiste dag van uw leven? Hier zijn enkele ideeën om u te inspireren.

Blackie brengt de trouwringen

Ga halen, breng terug. Dit zijn woorden die uw hond goed kent! Dus waarom zou u zijn kennis niet gebruiken op uw bruiloft? Maak van de intrede van uw trouwringen een moment vol tederheid en zoetheid, laat uw hond ze naar jullie toe brengen! U zult een zeker emotie bij uw gasten teweeg brengen!

Om een ​​succesvolle intrede te maken, moet u uw trouwe viervoeter voorbereiden. Meerdere repetities worden vóór de D-Day verwacht om alles soepel te laten verlopen. Het zou zonde zijn als hij met uw ringen de verkeerde kant op gaat of weigert om verder te gaan. Niettemin, net zoals de meeste dieren, heeft Blackie een onweerstaanbare passie voor voedsel, een klein koekje zal hem motiveren om zonder problemen naar u toe te komen.

Als dit volgens u te veel voorbereiding vereist, wilt u misschien dat een vertrouwde persoon hem aan de lijn houdt terwijl hij naar het altaar loopt. Waarom niet een bruidsmeisje? De leiband kan zich net zo gemakkelijk aanpassen aan het thema van uw grote dag. Een leiband omringd door bladeren voor een bruiloft op het platteland, veren voor een bruiloft rond het thema cabaret en pailletten voor een glamoureus thema.

Voeg uw harige vriend toe aan uw foto's

Chiens sur des photos de mariage

Het eenvoudigste alternatief is om uw hond te laten poseren op uw trouwfoto's. Of het nu foto's zijn voor de Save the day of officiële foto's van uw grote dag, dit zal u toestaan ​​om prachtige herinneringen met hem te hebben en zal minder voorbereiding nodig hebben dan voor de trouwringen. Afhankelijk van uw wensen kan het zelfs een humoristische of ontroerende aanraking met uw fotoshoot opleveren.

Maak van uw harige metgezel een eregast

Als uw receptieruimte het toestaat, kan Blackie deelnemen aan uw bruiloft zoals alle andere aanwezigen. U zou hem voor de gelegenheid een elegante outfit kunnen vinden. Waarom niet een strass ketting of een vlinderdas ?

Het is echter wel nodig om een ​​pet-Sitter (oppas) aan te stellen die zijn aandacht op uw hond kan richten. Inderdaad, het is essentieel om met hem te gaan wandelen zodat er geen ongelukken op de dansvloer gebeuren... Dit zou jammer zijn...

Pas op als u indruk wilt maken op uw gasten met een pyrotechnische show. De dieren zijn doodsbang door het geluid van het vuurwerk. Het is daarom raadzaam om uw hond alleen overdag uit te nodigen, wanneer het geluidsvolume waarschijnlijk niet irriteert.

Zet hem op de bruidstaart

Het laatste idee, als u een humoristische ziel heeft, kan u een ​​beeldje, dat op uw hond lijkt, op uw bruidstaart plaatsen. Er staan dan zowel de getrouwden als Blackie op de beroemde taart. Dit zal u toelaten om hulde te brengen aan hem terwijl u de gemoedsrust heeft om hem veilig thuis te laten.

De laatste commentaren


laat een commentaar na

Om een commentaar achter te laten op dit artikel u moet ingelogd zijn


© Copyright 1997-2018 VO Publishing s.p.r.l. / Huwelijk.be

De wedstrijden

Huwelijksbeurzen

Nieuws

Dewit Wines : Wijndegustatie

Dewit Wines : Wijndegustatie

Op zaterdag 21 en zondag 22 april opent Dewit Wines voor u zijn deuren om u vele wijnen en sterke dranken te laten proeven. Dit is een unieke kans om de alcoholische dranken voor uw bruiloft te vinden en goede zaken te doen!

Stockverkoop by Anne Sophie

Stockverkoop by Anne Sophie

Stockverkoop by Anne Sophie Avondkledij en casual chic 11, 12 en 13 Mei 2017 van 10u tot 18u30

Lieve bruid, Pronovias nodigt u uit voor de openingscocktail in onze nieuwe boetiek.

Lieve bruid, Pronovias nodigt u uit voor de openingscocktail in onze nieuwe boetiek.

Lieve bruid, Pronovias nodigt u uit voor de openingscocktail in onze nieuwe boetiek.

Nuttige tips

6 rituelen voor uw seculiere ceremonie

6 rituelen voor uw seculiere ceremonie

Enquetes

  • Wat is het budget van uw trouwjurk ?
  • Minder dan 150 €
  • Tussen 150 en 300 €
  • Tussen 300 en 600 €
  • Tussen 600 en 900 €
  • Meer dan 900 €