Huwelijk.be
Mariage.be
Mariage.be
Mariage.be
Mariage.be
Mariage.be

LA CARRIÈRE

LA CARRIÈRE
  • N.C. m²
  • 140
  • 250
Domaine La Carrière ligt in de Belgische Ardennen, vlakbij Maredsous, tussen Dinant en Namen, in de holte van een klein dal doorkruist door waterloop. In deze uitzonderlijke omgeving van 8 hectare liggen een molen, hedendaagse gites en de voormalige steengroeve Roc&Roc en haar bijgebouwen uitgegroeid tot een unieke en onwaarschijnlijke plek voor bruiloften, recepties, familiereünies, cocktails...

In de beboste steengroeve, verschillende niveaus van gazons omringen een natuurlijk amfitheater, een ideale plek voor de uitwisseling van allianties. Met uitzicht op de site, een enorme plancha OFYR voor aperitieven. 's Nacht is de sfeer magisch door het gedempte licht.
Water en elektriciteit beschikbaar.

De bijgebouwen van de molen, de voormalige 18e eeuwse smederij en het stenen atelier, zijn gerestaureerd voor maximaal comfort in een hedendaagse geest.
De vloerverwarming en 6 ultra krachtige stralingsverwarmingen maken het mogelijk om koude nachten te doorstaan, 6 geperforeerde en gemotoriseerde microzeilen beschermen u door de verlichte steengroeve te visualiseren... Comfort open op de natuur, een andere plek!
Professionele keuken, bar.

Voor de accommodatie, twee design gites: Les Duves (2-4p), in de werkplaatsen van de molen en La Station (10-12p), klein station in het midden van de velden waarvan de tuin wordt doorkruist door draisines en overhangen door een pizza oven...genoeg om het feest te verlengen met het gezin en te genieten van de sauna.

Grote parkeerplaats.


Waar te vindenDe wedstrijden

Huwelijksbeurzen

Nieuws

Dewit Wines : Wijndegustatie

Op zaterdag 21 en zondag 22 april opent Dewit Wines voor u zijn deuren om u vele wijnen en sterke dranken te laten proeven. Dit is een unieke kans om de alcoholische dranken voor uw bruiloft te vinden en goede zaken te doen!

Stockverkoop by Anne Sophie

Stockverkoop by Anne Sophie Avondkledij en casual chic 11, 12 en 13 Mei 2017 van 10u tot 18u30

Lieve bruid, Pronovias nodigt u uit voor de openingscocktail in onze nieuwe boetiek.

Lieve bruid, Pronovias nodigt u uit voor de openingscocktail in onze nieuwe boetiek.

Nuttige tips

Wie uit te nodigen bij het passen van de jurk?

Wie uit te nodigen bij het passen van de jurk?

Enquetes

  • De huwelijkslijst
  • Zou u uw huwelijkslijst in een speciaalzaak te deponeren
  • Zou u een bankrekening ter beschikking stellen zodat uw gasten geld kunnen storten, zodanig dat u een project kan realiseren.
  • Zou u een rekening bij een reisbureau openen voor uw huwelijksreis