Huwelijk.be
Huwelijk.be
Huwelijk.be
Huwelijk.be
Huwelijk.be

Au Vieux Saint-Martin

Au Vieux Saint-Martin
  • N.C. m²
  • N.C.
  • N.C.

U organiseert binnenkort een privé-evenement ? Op zoek naar een prestigieuze receptiezaal? Dan hebben we voor u op de 1ste verdieping exact wat u zoekt, met een adembenemend uitzicht op een van de mooiste pleinen van Europa. De muren zijn versierd met lithografieën van Pierre Alechinsky en Afrikaanse kunst.

Onze offertes zijn kunnen op maat worden aangepast naargelang het type evenement u voor ogen heeft (verloving, trouwfeest, verjaardag, zakendîner, cocktail, etc.). We bieden u ook de mogelijkheid om op aanvraag animaties te organiseren (goochelaar, œnologie, etc.). Ontbijt is ook mogelijk met broodjes, toasts, koffiekoeken, warme drank en verse fruitsap (prijs op verzoek). De zaal is moduleerbaar naar wens: het is mogelijk om de tafels op te stellen in T, U, vierkant of rechthoek.

Gratis wifi (50 connecties), flipchart, wifi Sonos speaker, microfoon en wifi retroprojector met afstandsbediening voorhanden in de vergader-, banket-, of cocktail-ruimte.

Voor meer info kan u bij ons terecht op het telefoonnummer 02/513.49.17, of een email sturen naar events@auvieuxsaintmartin.be

Waar te vindenOns contacteren