Huwelijk.be

Wedding designer Belgie

De decoratie van uw trouwfeest is een van de dingen die uw gasten tijdens deze prachtige dag zullen onthouden. Hoewel het thema voor uw huwelijk u zich van nature heeft opgedrongen, toch is het soms moeilijk om uw verbeeldingskracht en uw ideeën, vooral in omstandigheden van stress en euforie, gerelateerd aan dit geweldige moment van uw leven, leven te geven.


De keuze van uw decoratieve elementen blijkt een van de meest minutieuze taken te zijn en zal waarschijnlijk degene zijn die de meeste tijd nodig heeft tijdens de voorbereidingen.


Waarom zou u niet de hulp van een professionele decorateur vragen voor uw bruiloft, een 'Wedding Designer'? Hij/zij zal jullie kunnen helpen bij het creëren van de scenografie die de eenvoudigste receptiezaal zal veranderen in het decor van uw mooiste dromen.Nieuws

Dewit Wines : Wijndegustatie

Dewit Wines : Wijndegustatie

Op zaterdag 21 en zondag 22 april opent Dewit Wines voor u zijn deuren om u vele wijnen en sterke dranken te laten proeven. Dit is een unieke kans om de alcoholische dranken voor uw bruiloft te vinden en goede zaken te doen!

De wedstrijden

Enquetes

  • Het huwelijk is voor u :
  • De mooiste dag van mijn liefdesleven
  • Een sterke en lange relatie officialiseren, en een moment om samen te zijn met familie en vrienden
  • Een noodzakelijke formaliteit / traditie
  • Ik geloof er niet in / ik denk niet te trouwen

Huwelijksbeurzen