FR

TOUCAN BRASSERIE

Delen op :

TOUCAN BRASSERIE TOUCAN BRASSERIE TOUCAN BRASSERIE TOUCAN BRASSERIE TOUCAN BRASSERIE TOUCAN BRASSERIE

Handige informatie

  • Niet vrij

  • NTB

  • P

    NTB

  • NTB


Nadat de zaak in 1999 werd overgenomen door Jean-Michel Hamon, besliste Toucan Brasserie een betere brasseriekeuken te serveren opgefleurd met bistronomische accenten.

Onze volledig gerenoveerde banketzaal op de eerste verdieping van het restaurant tovert al uw privé en professionele bijeenkomsten om in een waar succes. De zaal kan worden opgedeeld in twee delen: een deel waar uw gasten eerst rustig kunnen genieten van hun aperitief of waar u eventueel ook een VIP-hoek kunt maken, terwijl in het tweede, centrale deel een lange eettafel kan worden opgesteld waar al uw gasten mee aanschuiven. Voor gebruik in de banketzaal beschikken we eveneens over een beamer met scherm, en een flipchart.

Wat de keuken betreft blijft niemand op zijn honger zitten. Op ons brasseriemenu dat meedanst op het ritme van de seizoenen, vindt u naast de vaste waarden ook tal van suggesties die even seizoensgebonden als verleidelijk zijn. Bovendien serveren we ook een marktmenu dat evenzeer de jaargetijden weerspiegelt. Met onze banketformule bieden wij u graag een menu-ervaring die volledig is afgestemd op uw smaken en wensen.

De inrichting werd ontworpen in samenspraak met gerenommeerd Belgisch ontwerper Armand Jonckers, waarbij het restaurant werd ondergedompeld in een warme en tijdloze sfeer. Op de volgende hoek in dezelfde straat vindt u trouwens Toucan sur Mer, dat de beste vis, schelp- en schaaldieren opdient (ook te verkrijgen als banketformule in Toucan Brasserie) en waar onze oesteropeners voor u klaarstaan aan de oesterbar. U herkent hen eenvoudig aan hun typisch Bretoense blauw-witte marinetruitjes.

Wat bieden wij nog meer? Wat dacht u bijvoorbeeld van onze valet-parkeerdienst, 7 dagen op 7? Of van het feit dat onze marketing manager Christophe de volledige logistieke organisatie van uw bijeenkomst tot in de kleinste details voor zijn rekening neemt?

Capaciteit van de zaal

Zaal
toucan brasserie 50 40 NTB NTB

Delen op :

Contacteer ons

  • Avenue Louis Lepoutre, 1, 1050 Ixelles
  • +32479508069
  • Bezoek onze Website
  • Volg ons op :

Uw aanvraag is verzonden

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

De professionelen in uw regio