FR

SPARKOH !

Delen op :

SPARKOH ! SPARKOH ! SPARKOH ! SPARKOH ! SPARKOH ! SPARKOH ! SPARKOH ! SPARKOH ! SPARKOH ! SPARKOH ! SPARKOH ! SPARKOH ! SPARKOH ! SPARKOH ! SPARKOH ! SPARKOH ! SPARKOH ! SPARKOH ! SPARKOH ! SPARKOH !

Handige informatie

  • Vrij

  • NON

  • P

    OUI

  • NON


Uw evenement in het Pass

Het Pass is het eerste wetenschappelijke avonturenpark in België, gelegen op de uitgestrekte site van de voormalige steenkoolmijn van Crachet. Het domein bestaat uit maar liefst 12.000 m² tentoonstellingsruimte en een park met observatoria. Het geheel werd gerenoveerd door de wereldvermaarde Franse architect Jean Nouvel, die zich inspireerde op de werking van de mijn om de site weer haar oorspronkelijke dimensie te geven.

In het Pass kunnen groepen, scholen, families en bedrijven terecht voor een dag vol ontspanning en ontdekking, maar ook voor het organiseren van evenementen. Daarvoor beschikt het Pass over verscheidene locaties: de oude opslagloods ‘Silo’, de kathedrale ‘Tremies’, de grote en de kleine zaal van de ‘Garage’, waar vroeger de locomotieven stonden, en het ‘Beeldenpaleis’: een amfitheaterzaal volledig gewijd aan de technologie van de moderne beeldtechniek, uniek in de wereld!

Dankzij zijn goed uitgeruste ruimtes is het Pass de ideale locatie voor uw particuliere feesten en bedrijfsevenementen zoals familie- en verjaardagsfeesten, recepties, cocktailparty’s, dansfeesten, galabals, huwelijksvieringen, seminaries, presentaties, workshops, vergaderingen, conferenties en productvoorstellingen. Naast de exclusieve ruimtes, de tuin, het speelplein, het terras en de talloze animatiemogelijkheden telt het enorme complex ook 28 ha aan parken voor alle mogelijke avonturen. Gezien het groeiende succes van de evenementen heeft het Pass zijn infrastructuur recent overigens uitgebreid. Er is nu ook een plek waar prachtige feesttenten kunnen staan.

Pass : 3, rue de Mons - 7080 Frameries (Belgique)
Infos: T: +32 (0)65 61 21 60 – F: +32 (0)65 61 21 99 -

pass@pass.be - www.pass.be

Capaciteit van de zaal

Zaal
sparkoh ! 300 250 NTB NTB

Delen op :

Contacteer ons

Uw aanvraag is verzonden

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

De professionelen in uw regio