FR

Choux de Bruxelles

Delen op :

Choux de Bruxelles

Door twee decennia ervaring in het domein van de catering, van de restauratie en van prestigerecepties is de traiteurservice Choux de Bruxelles vandaag uitgegroeid tot de onvermijdelijke ontwerper van recepties in België.

Van een intiem diner tot een grote geïndividualiseerde receptie, van 10 tot 5.000 bestekken, kunnen wij een service op maat volgens uw specifieke voorkeur aanbieden. Choux de Bruxelles biedt gevarieerde formules of mogelijkheden op uw maat : huwelijken, cocktailparty’s, diners, buffetten, seminaries, banketten enzovoort.

Omdat het onthaal van kapitaal belang is, vormt de kwaliteit van de service het voorwerp van een bijzondere aandacht en van hoge vereiste om zich aan te passen aan elk evenement, de wensen van de gastheer die ons zijn vertrouwen schenkt aan te voelen en de uitdaging aan te gaan om steeds meer smaken, innovatie en vindingrijkheid te bieden.

Onze chef vernieuwt regelmatig zijn kaart en besteedt bijzondere aandacht aan de producten die hij selecteert, hij verricht echt onderzoeks-, ontwerp- en scheppingswerk om zijn gerechten uit te werken en deze vervolgens op de modernste en verrassendste wijze voor te stellen.

Uiteindelijk is elk element, elke vorm, smaak en aroma uniek, voor het zintuiglijk genot van uw gasten.

Choux de Bruxelles is werkelijk mee met zijn tijd en verkent alle mogelijkheden die door de gastronomie worden geboden, volgt de nieuwste keukentendensen, creëert uw origineelste thema-evenementen, uw biologische en koosjere diners en stelt u voor van zijn knowhow te regisseren door onder uw ogen gastronomische kunststukjes te verwezenlijken.

Delen op :

Contacteer ons

Uw aanvraag is verzonden

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

De professionelen in uw regio