Huwelijk.be

Huwelijksnacht Belgie

U vindt dat uw huwelijksnacht begint wanneer u het trouwfeest verlaat of het moment dat jullie met twee op een ongebruikelijke of intieme plek toekomen, het zal een moment zijn waar de tijd voor jullie stopt en  aan elkaar kunt besteden, terwijl jullie het bruiloft van de vorige dag eren.

Of uw verblijf slechts een nacht is of langer, het zal de eerste zijn die jullie zullen doorbrengen als man en vrouw : kies dus dé plek die uw persoonlijkheid weerspiegelt en laat de magie van jullie D-Day in alle intimiteit verder duren. Romantisch, exotisch, buitengewoon of ongebruikelijk ; alle soorten plaatsen zijn beschikbaar om van deze nacht de magische continuïteit van uw speciale dag te maken.Nieuws

Dewit Wines : Wijndegustatie

Dewit Wines : Wijndegustatie

Op zaterdag 21 en zondag 22 april opent Dewit Wines voor u zijn deuren om u vele wijnen en sterke dranken te laten proeven. Dit is een unieke kans om de alcoholische dranken voor uw bruiloft te vinden en goede zaken te doen!

De wedstrijden

Enquetes

  • De huwelijkslijst
  • Zou u uw huwelijkslijst in een speciaalzaak te deponeren
  • Zou u een bankrekening ter beschikking stellen zodat uw gasten geld kunnen storten, zodanig dat u een project kan realiseren.
  • Zou u een rekening bij een reisbureau openen voor uw huwelijksreis

Huwelijksbeurzen