Huwelijk.be
Huwelijk.be
Huwelijk.be
Huwelijk.be
Huwelijk.be

Trouwen in de herfst

  • Gepubliceerd op 10/11/2017
  • Categorie : De 4 seizoenen
  • Tags :

Elk seizoen heeft zijn voor- en nadelen ; aan elkeen om er voordeel uit te halen, naargelang zijn verlangens en favorieten. Aangezien we de herfst binnenkomen, lijkt het natuurlijk om ons vandaag op dit seizoen te concentreren, vooral omdat het een seizoen is dat steeds populairder wordt bij de pasgetrouwden door zijn warme kleuren, lage hemel en zijn onvergelijkbare zonsondergang, voor mooie en charmante foto shootings. De maanden mei en juni zijn niet langer het prerogatief van de bruiloften.

Een domein in het bos bevoorrechten

De herfst is een seizoen dat spreekt met de wind in de bomen en bladeren die er uit vallen. De keuze van de locatie voor uw huwelijksceremonie zal dan bij voorkeur een park of omliggende bossen zijn, voor een glamoureuze sfeer en voor magische foto's. Een bos zal niet alleen een grote aanwinst zijn voor de foto shooting en het seizoen van uw bruiloft sublimeren, maar is ook een natuurlijke goudmijn voor de versiering van de tafels en de decoratie van uw huwelijk. Sterker nog, dode takken kunnen gebruikt worden als plafond support om daar slingers, lantaarns en andere decoratieve elementen van uw keuze aan te hangen, of elk andere decoratieve steun. Blokken hout kunnen gebruikt worden als middelpunt voor een tafel, om er mooie bloemstukken op basis van bladeren en herfst bloemen op te plaatsen, als kandelaars door blokken hout van verschillende grootte op elkaar te plaatsen en daarop kleine- of pilaar kaarsen met verschillende hoogtes er op te zetten... Ten slotte, als u fan bent van de DIY (Do It Yourself) dan vind u genoeg inspiratiebronnen in het bos!

Warme kleuren voor een seizoensgebonden decor

De herfst geeft op gebied van bloemdecoratie schakeringen aan van oranje en rood, tot bordeaux en aubergine, die de ogen verrukken en een zeer warme en gastvrije sfeer geven. Durf donkere tonen te combineren met lichtoranje of zelfs pastel roos om een paarse dahlia te sublimeren, hetgeen een stijlvolle noot aan het geheel zal geven.

Afgezien van de bloemendecoratie en de natuurlijke elementen die overeenkomen met het herfstseizoen, is de kleding van de pasgetrouwden en de suite net zo goed in lijn met het seizoen. Draag accessoires in warme kleuren, een krans van herfstbloemen, een hoed voor Mijnheer, een tweedjasje, een gilet voor Mevrouw met een mooie bruine riem en de schoenen die daarbij horen ; een kleine laars, zowel voor haar als voor hem... Ten slotte, ideeën genoeg bij de vele gespecialiseerde aanbieders, of niet.

Het onzekere weer

In België is het weer een van de meest onzekere criteria voor een trouwdag. Dat gezegd hebbende, regen is niet synoniem met de herfst. Ze is aanwezig tijdens alle seizoenen. Om verkleumde knuffels tijdens uw huwelijk te vermijden, denkt u best aan een mooie paraplu voor haar en voor hem, om de buiten foto's te sublimeren ; het zou zonde zijn om niet te genieten van al deze prachtige kleuren, dit prachtige tapijt van bladeren dat een park in de herfst biedt. Een mooi deken met Schotse ruiten, om te trouwen in de kleuren van de bloemen, kan ook prachtig zijn en zal de foto shooting sublimeren.

Zoals u kunt zien, kan een herfstbruiloft prachtige momenten en prachtige herinneringen bieden, in een omgeving die net zo mooi zal zijn.

 

Evelyne Boudriot

EVY CONCEPT

Web Redactrice

Interieurvormgever

De laatste commentaren


laat een commentaar na

Om een commentaar achter te laten op dit artikel u moet ingelogd zijn


© Copyright 1997-2018 VO Publishing s.p.r.l. / Huwelijk.be

De wedstrijden

Huwelijksbeurzen

Nieuws

Dewit Wines : Wijndegustatie

Dewit Wines : Wijndegustatie

Op zaterdag 21 en zondag 22 april opent Dewit Wines voor u zijn deuren om u vele wijnen en sterke dranken te laten proeven. Dit is een unieke kans om de alcoholische dranken voor uw bruiloft te vinden en goede zaken te doen!

Stockverkoop by Anne Sophie

Stockverkoop by Anne Sophie

Stockverkoop by Anne Sophie Avondkledij en casual chic 11, 12 en 13 Mei 2017 van 10u tot 18u30

Lieve bruid, Pronovias nodigt u uit voor de openingscocktail in onze nieuwe boetiek.

Lieve bruid, Pronovias nodigt u uit voor de openingscocktail in onze nieuwe boetiek.

Lieve bruid, Pronovias nodigt u uit voor de openingscocktail in onze nieuwe boetiek.

Nuttige tips

6 rituelen voor uw seculiere ceremonie

6 rituelen voor uw seculiere ceremonie

Enquetes

  • Het huwelijk is voor u :
  • De mooiste dag van mijn liefdesleven
  • Een sterke en lange relatie officialiseren, en een moment om samen te zijn met familie en vrienden
  • Een noodzakelijke formaliteit / traditie
  • Ik geloof er niet in / ik denk niet te trouwen